Vjenčanja su u životima svih parova koji se odluče zakoračiti u svoju ljubavnu vezu s brakom, i na taj način okruniti svoju ljubav, svakako najvažniji događaj osim rođenja djeteta u životu svakog para, pa stoga nije ni čudo što je želja svakog para da im bude najljepši, romantičniji i najunikatniji ikad, o kojem će se pričati mjesecima i godinama nakon što sve završi.Svaka mladenka koja je bila u braku sanjala je tog trenutka cijeli život i većina djevojaka već ima sliku kako bi sve trebalo izgledati, kako bi sve trebalo biti uređeno, kako bi trebala izgledati vjenčanica, još od kako su bile mlade. Svaka je zamišljala na svoj način kako bi ti trebalo izgledati, međutim nekada neke stvari se dese na koje se ne može uticatzi i koje sve pokvare ddo kraje. 

Tako se na ovom vjenčanju, koje se dogodilo u Turskoj, tačnije blizu Istanbula, dogodio incident zabilježen kamerom, a sve se dogodilo u trenutku kada su mladenci trebali jedno drugo nahraniti komadom svadbene torte.Točnije, prvo je mladoženji dao komad torte svojoj izabranici, a kad je došlo da to učini svojoj izabranici, odlučila se malo šaliti pa je nekoliko puta gurnula vilicu pred usta, što je njemu itekako zasmetalo. Mladoženju se očito nije svidjela šala, pa je nevjestu jako udario u ruku u kojoj je ona držala vilicu.

Po svemu sudeći, ova je mladenka već na svom vjenčanju mogla vidjeti za koga se udala i kako će izgledati ostatak njenog braka s tim muškarcem, a po prvim reakcijama njezin život ne bi bio ništa manje lijep. Da li je pogriješila?

Preporuke