Neki fenomeni nas jednostavno iznenade i ostave nas bez daha, a dok je nekome nešto normalno, to nekima ne može nikako ući u glavu. Svakodnevno se u svijetu događaju čudne stvari, a neke su čak i bolesne i normalnom čovjeku ne mogu ući u glavu.Sada ćemo vam premijeti jednu jako čudnu i interesantnu priču koja se tiče djevojčice od samo 11 godina. Sve bi bilo normalno da ta djevojčica nije postala majka. U Mursiji je rodila jedno dijete, a cijeli ovaj slučaj cijeli svijet je ostavio u šoku.

Već kad se ovaj slučaj dogodio, tada je zanimao ljude tko je otac te bebe i je li moguće da je to itko mogao učiniti. Ispada da je otac te bebe zapravo brat te djevojke. Njen brat ima samo 13 godina, a što se španjolskog zakona tiče, morali su donijeti važnu odluku. Prvo su odlučili ispitati što se dogodilo, a zatim su donijeli odluku koja im se nije nikako svidjela.Pitali su djevojčicu i njenog brata kako se to zapravo dogodilo. Dječak i djevojčica potvrdili su da je to bilo po njihovoj volji i da ih niko nije prisiljavao da to učine. Kad su to čuli, ostali su zgroženi i mnogi su se pitali što se zapravo događa s današnjom djecom. Je li to zbog utjecaja medija na mlade? Je li to zbog gledanja svih vrsta stvari dostupnih na internetu i televiziji?

Još nitko nije siguran kako su došli do ideje, ali sigurno nije bila dobra. Oboje djece odvedeno je psihijatru i trebala se donijeti odluka kojom će se riješiti problem. Objavljen je videozapis koji objašnjava cijeli ovaj slučaj, a vi nama recite koji je vaš stav povodom svegga ovoga.

 

Preporuke