Htjeli to mi priznati ili ne, ali trenutno jedna od najpopularnijih i najpraćenijih TV voditeljica je svakako Jovana Jeremić, koja vikendom vodi veoma gledani jutarnji program na Pink televiziji, i koja svako malo iznenadi javnost sa nekim svojim postupcima i objavama, te svako malo podigne veliku prašinu u meidjima sa nekim svojim razmišljanjima, posebno kada su žensko- muški odnosi u pitanju, gje je ona veoma često radikalna u nekim svojim stavovima. Mada je dosta onih koji smatraju da je ona sramota za voditeljski posao, ipak se mora priznati da je njena popularnost, iz ko zna kojih razloga, svakim danom sve veća.

Tako se u jednoj emisiji Jovana dotakla muškaraca koji nemaju novaca, te se na neki način dotakla i njihove muškosti:’‘  Prvo što ću vaspitavati svoje muško dijete je da mora da ima mnogo para. Muškarac koji nema para pod hitno mora da nabavi te pare, ili ne može funkcionisati. Muškarac bez novca nije muškarac. Možda će da me mrze sada zbog ovoga, mrzite me ali niste muškarci ako nemate novac” – rekla je Jovana.

Poznato je i da je Jovana prije nekog vremena napravila pravu pometnju u medijima i u javnosti kada je spomenula spisak koji svaki muž mora da ispuni  prema ženi, te je rekla da kada žena rodi dijete muškarcu, da je taj muškarac zbog toga dužan da toj ženi kupi roleks, zatim stan u centru Beograda, kao i najnoviji automobil. Dodala je da ako muškarac živi negdje u unutrašnjosti Srbije, da onda to mora biti kuća, roleks i najnoviji automobil. Dodala je da svaki muškaraca mora da izvine na ove njene riječi i da mora da zaradi za ove stvari  da obezbijedi svoju suprugu.

.

l

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here