Bili ste svjesni koliko je neizvjesnosti bilo oko američkih izbora i koliko je trajalo brojanje glasova, tako da smo napokon saznali ko je 46. predsjednik Amerike, a riječ je o Joe Bidenu koji je pobjedio svog rivala Donalda Trumpa.

Ovom pobjedom ,Biden će da postane najstariji predsjedbik Sjedinjenih Američkih Država, a ujedno je on i predsjednik koji ej osvoji najveći broj glasova ikada, otkakao se održavaju izbori.

Bilči smo svjedoci da je se veliki broj ljudi na svojim društvenim mrežama izrazili svoje zadovoljstvo, nezadovoljstvo, a među njima je bila i poznata diva Jelena Karleuša koja je izrazila svoje nezadovoljstvo tako što je se podsjetila na cijelu Bidenovu inicijativu devedesetih godina kada je Srbija bombardovana te kako su zbog te njegove inicijatzive djeca u cijeloj Srbiji vrištala.
Ona je u svojoj objavi nanpislaa da je Beograd njen rodni grad i da je i ona bila u skloništu sa svim nevinim ženama i djecom koji su bili uplašeni zbog bombi koje su padale.

Kako smo mogli i očekivati ona je na soju objavu dobila veliki broj podrške, ali je bilo i onih koji se nisu slagali sa njenom izjavom, naročito onim fanovima koji dolaze iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, pa je ona na cijelu tu objavu dodala kako je ona jasna i glasna u bilo kojem slučaju kada je u pitanju agresija i zločin, ali je isto tako naglasila da je ona protiv bombi koje su padale na njen grad.

Nastavila je da ukoliko je nekom uredu što su bombe padala na milionski grad, da je taj čovjek isti kao i onaj što je pucao po Sarajevu.

Kako vi ovo komentarišet? Pišite nam vaše mišljenje o ovoj njenoj konstataciji?

Preporuke