OD DANAS KADA JOJ JE MAJKA PREMINULA, JELENA NIJE NAPUŠTALA SVOJ DOM NA DEDINJU, ONA SE MNOGO POVUKLA U SEBE. NEUTJEŠNA JE ZBOG SMRTI SVOJE MAJKE DIVNE, KOJA JE U BEOGRADU NA NOVOM BEŽANIJSKOM GROBLJU SAHRANJENA.

Jelena Karleuša će otputovati u daleku Kinu kod svog supruga, nije poznato kada će se vratiti u Srbiju, ali će kod Duška biti određeni period.

I Saša Popović je nedavno posjetio Jelenu, dolazio joj je kući, i vidio je da je u lošem stanju, shvatio je tad koliko je ona za majku Divnu bila vezana. Velika tragedija je ovo, naravno, za njenu porodicu najveća, ali i za cijelu estradu. Žao mu je Jece jer je ona govorila da će se ubiti ako joj majka umre, sada se to i desilo.

Kada su SUzana i on došli kod nje, ona je ćutala pola sata, a poslije je progovorila, nepovezano je pričala, jako loše je bila, kazao je Saša u emisiji Exkluziv tokom svog gostovanja.

Prema njenom ustavu, Narodna Republika Kina je “pod demokratskom diktaturom naroda”, ali od 1949. autoritarna vlada Kineskom komunističkom partijom (KPK). Ekonomski gledano, Kina je bila vrlo dinamična već dugi niz godina. Na temelju svoje reforme i politike otvaranja, Kina se od 1978. razvila kao ekonomska i tehnološka supersila. Od 2016. godine Svjetska banka je rangirala zemlju s razinom dohotka u gornjem dijelu sredine. Od 2010. Kina je zemlja s najvećim izvozom robe i najveće svjetsko gospodarstvo u smislu pariteta kupovne moći od 2016. godine. Godišnji gospodarski rast iznosio je u prosjeku 6,7 posto između 2010. i 2017. godine

Preporuke
Loading..