Jelena Karleuša je uporedila sa Bijonse, Đorđe David je gledao otvorenih usta, a onda je otišla u kviz znanja: Katarina Jovanović iz Zvezda Granda pala pred Memedovićem (foto) - Lifesytledom

Jelena Karleuša je uporedila sa Bijonse, Đorđe David je gledao otvorenih usta, a onda je otišla u kviz znanja: Katarina Jovanović iz Zvezda Granda pala pred Memedovićem (foto)

KRUŠEVLJANKU KATARINU JOVANOVIĆ SVI SU ZAPAMTILI PO ZVEZDAMA GRANDA, ONA JE NEKADA BILA BUCKA, DANAS JE FATALNA PLAVUPA, IZNOVA I IZNOVA S VELIKIM PONOSOM POKAZIVALA JE ŠTA NA SCENI ZNA.

Nedavno je žiri prokomentarisao kako ona iz kruga u krug napreduje, biće velika zvijezda, mnogi ne znaju da je ona nekada bila u takmičenjima JA IMAM TALENAT, kao I X FAKTOR.

Jelena Karleuša ju je uporedila sa legendarnom pjevačicom Bijonse, a Đorđe David ju je tada na sva usta ishvalio. Ana ga je raskrinkala odmah, čitav njen nastup je sa otvorenih usta posmatrao.

Katarina je sve iznenadila kada se u kvizu Potjeri pojavila. Ističući koliko pjevanje voli, riješila je ovog puta da svoje znanje provjeri.

Pjevanje, se bavite, upitao ju je voditelj?

Da, da, hobi mi je to, to je ono što najviše volim raditi, kazala je Katarina JOvanović Memedoviću.

Da li je to nešto profesionalno?

Ja se trudim, rekla je Katarina.

Sa kvizom, kako je navela, nije iskustava imala. Volim pitanja iz opšte kulture, onako sam, najviše zbog zabave sam ovdje, volim izazove nove.

U pokušaju da osvojenu sumu odbrani od tragača, pala je i nije uspjela ostati u takmičenju. Nije se loše pokazala, voditelj je konstatovao da je ovo svakako jedno novo novo i lijepo iskustvo u njenom životu, poželio joj je da završi fakultet, mirnim tonom se zahvalila, nasmijala, a sada je izašla iz kviza.

Categories: Najnovije

Leave A Reply