Jelena Karleuša je uhvaćena na djelu: Perverzno je govorila o Ognjenu Vranješu, najviše voli kada joj renda ribicu poručila je... - Lifesytledom

Jelena Karleuša je uhvaćena na djelu: Perverzno je govorila o Ognjenu Vranješu, najviše voli kada joj renda ribicu poručila je…

Jelena Karleuša kako kažu mediji navodno je uspjela da se povjeri Ognjenu Vranješu da joj je prijetio suprug Duško Tošić zbog njene afere sa njegovim kolegom. Pjevačica je nakon toga fubaleru upsjela da piše kako i šta bi imala želju da joj on radi.

U jednoj od navedenih prepisci pjevačica je sa fudbalerom Anderlehta tajno se viđala, pa čak i nekih dvije godine, također je neke planove pominjala za njihovu zajedničku budućnost i život.

Također ono što je Jelena Karleuša u tome svemu naglasila jeste da će joj veoma biti teško rastanak od njenog muža.

-Pa šta da ti pričam da će on da te ubije?- tako je fudbaler rekao, a na to je JK imala potvrdan odgovor.

-Pa on mi je tako prijetio- Jelena je kazala.

Vranješ je naočigled zbog tih Tošićevih riječi i to dobro iznervirao, pa je ljubavnici tadašnjoj obećao da će u njenu zaštitu da stane, te svoja leđa će postaviti ukoliko do bilo kakvog problema dođe.

-I ti stvarno misliš da ću d ate pustim da te on povrijedi?- tako je Vranješ upitao Karleušu, a ono što je nju baš dirnulo jeste ta njegova izjava ljubavi na takav način i brigu koju je on iskazao za njom-.

Categories: Najnovije,Vijesti,Zanimljivosti

Leave A Reply