Jelena Karleuša došla na snimanje Zvezda Granda - skinula crninu, kosa joj nikad kraća - tek da vidite koliko je smršala - Lifesytledom

Jelena Karleuša došla na snimanje Zvezda Granda – skinula crninu, kosa joj nikad kraća – tek da vidite koliko je smršala

JELENA KARLEUŠA JE DANAS DOŠLA NA SNIMANJE ZVEZDA GRANDA, TO JE SVAKAKO I NAKON SMRTI MAJKE DIVNE PRVO POJAVLJIVANJE U MEDIJIMA. Prije nešto više od mjesec dana, ona je izgubila majku Divnu i nikako se nije oporavila.

Pripadnici sedme sile su dočekali Jelenu Karleušu koja je došla na Košutnjak na snimanje emisije. Samoprozvana pop diva je skinula crninu, u atraktivnoj crno bijeloj haljini se pojavila sa bijelim čizmama, mnogi su tada primijetili kako je Jelena na kilaži dosta izgubila. Nekoliko minuta prije nego će doći, došla je i njena saradnica Ivana Peters, a sa Jelenom je u studio ušao i Zoran.

Na ovoj slici koju smo vam ostavili možete vidjeti da je Jelena drastično smršala, da je izgubila vidan broj kilograma, a ima i skraćenu frizuru.

Da je pjevačica Jelena Karleuša znala da je njen PR menadžer, Zoran Birtašević, nekada bio vjerni ljubitelj folk glazbenika Seke Aleksić, vjerojatno je nikada ne bi angažirala da zaštiti svoje interese. Prije tri godine, na glazbenom festivalu “beogradski pobjednik”, vrisnuo je, skočio, “ožiljao” i doslovno pao u trans, pogotovo kad je Seka na hitove Jeleninog ljutog suparnika otpjevala pjesmu “Iskoristi moje mane”, o čemu svjedoči i video \ t iz 2006. na koju je Kurir došao.

Categories: Najnovije

Leave A Reply