Kada je u pitanju NOvak Đoković on je u ovoj godini sigurno izazvao brojne kontroverze, i vjerujemo kako se svi pitaju šta se to sa njim dešava..

On je cijeli bijes na sebe navukao dok smo svi bili u karanetni jer je onda izjavio i kada bude pronađena vakcina da je on neće primiti jer ne zna šta se u njoj nalazi.

Nakon što je karantena prošla on je pokušao da organizuje turnir Adria Tour koji se trebao igrati na području naše regije i koji je imao za cilj da obezbjedi sredstva koja će pomoći slabije rangiranim igračima koji zbog korona virusa ne mogu da igraju na turnirima i zbog toga jedva preživljavaju.


Međutim, to se sve neslavno završilo, tačnije turnir se prekinuo jer je došlo do širenja korona virusa među igračima i mnogi koji su bili tu, pa su na kraju i on i Jelena bili pozitivni na korona virus

Nakon tog perioda uslijedila je i diskvalifikacija na US openu koja nas je sve zaprepastila i za koju mislimo skoro svi da je odluka bila previše rigorozna.
Međutim, on je poznat kao jedna veliki dobrotvor i da posjeduje fondaciju koju vodi njegova žena.

Naime, Jelena je prije nekoliko dana podijelila jednu fotografiju i navela kako porodica raste misleći an fondaciju.

Ona je podijelila jednu fotografiju Milice koja je iznijela svoje iskustvo i mišljenje o Fondaciji

Sama Jelena je poznata kao poptuno prirodna žena i uvijek je bila skromna, a mnogi iz Srbije smatraju kako je ona kriva za njegovu promjenu načina života, prije svega misleći na ishranu.

Ona ne krije da je vegetarijanac, pa su i djeca i Novak isto tako, a kada je u pitanju njihova fondacija ona je fokusirana na pomoć djeci ali je isto tako pozanto da je i sam Novak Đoković uplaćivao određen iznose za pomoć mnogima, pa se svi sigurno sjećamo onda kada je uplatio pomoć za poplave koje su se desile 2014. godine.

Vaš komentar?

Preporuke