Jedna je od NAJATRAKTIVNIJIH pjevačica na BALKANU, a malo ko zna za niz ESTETSKIH OPERACIJA koje je radila! - Lifesytledom

Jedna je od NAJATRAKTIVNIJIH pjevačica na BALKANU, a malo ko zna za niz ESTETSKIH OPERACIJA koje je radila!

Emina Jahović svako malo obraduje svoje fanove na društvenoj mreži Instagram svojim novim fotografijama koje dijeli i sa putovanja i raznih mjesta koje posjećuje, ali i slikama iz teretane na kojoj pokazuje svoju zavidnu liniju. Svaka od njih izaziva veliku pažnju, ali zadnja slika koju je objavila na svom profilu, sve je raznježila.

Proslavljena pjevačica je naime, objavila svoju fotografiju na kojoj je ona uslikana dok je bila djevojčica, a fanovi su pisali u komentarima da se ona promijenila mnogo od tada.

Pjevačicu je majka dosta iznenadila kad je stigla u svoj rodni kraj i kad joj je ovu fotografiju dala, što je i Jahovićeva priznala napisavši to u opisu kad je podijelila sliku sa fanovima.

Inače, Emina Jahović je porijeklom iz Srbije, ali je i u drugim zemljama svijeta jako popularna, dok je u Turskoj ostala naročito upamćena kao Emina Sandal, odnosno supruga pjevača Mustafe Sandala, s kojim je nažalost, raskinula dugogodišnju vezu i brak ove godine.

Dolazi iz porodice ljekara – njen otac je kardiolog po struci, dok je majka Senija pedijatar. U dobi od samo 13 godina ostala je bez oca, te je nastavila sa svojom majkom živjeti i starijom sestrom Sabinom koja se odlučila za profesiju dječijeg psihijatra, koja živi i radi u Beogradu. Također ima i brata Mirsada koji je poznati košarkaš.

 

Categories: Showbizz

Leave A Reply