Pretpostavimo da vam se ovaj naslov jako svidio i da je izazvao određenu količinu bijesa u vama. Pogotovo ako ste moralne ženske osobe, ili jednostavno koji nemaju puno sreće u ljubavi. Ovakve izjave, baš znaju da izirirtiraju.

Konkretno, jedna je djevojka odlučila podijeliti svoje priznanje i ono što joj se dogodilo u bliskoj prošlosti. Rekla je da se nikad nije osjećala jadno kad je upoznala muškarca koji je, prema njezinim procjenama, stariji od 70 godina. Pa šta si radila sa njim, pitate se? U nastavku vam donosimo odgovor i na to pitanje. 

 
Jednostavno se zakačila za njegovu priču o kulama i ogromnim jahtama, a iza toga nije bilo apsolutno ništa. Nije odmah znala tko je, predstavila se vlasniku velike tvrtke, kao i da ima veliku jahtu u njenom vlasništvu i živi u vili pored obale. Bila je s njim odmah te večeri u hotelu, čuli su se svaki dan nakon toga i on je uvijek imao neke izgovore. To joj je počelo biti malo i sumnjivo.  U početku je bila pomalo sumnjičava, pružila mu je malu šansu, ali na kraju je ipak vjerovala da je u stvari okrutno prevarena i izigrana. “Nakon deset dana otišla sam na zelenu pijacu kupiti neke osnovne namirnice. Kad sam se pojavila na pultu, vidila sam ga kako prodaje krumpir, i još voće i povrće. Bila sam šokirana. Shvatila sam koliko sam jadna i ponižena, uplašila sam se jer sam završila u krevetu s muškarcem koji godinama može biti moj otac. “

 

Preporuke