Javnost u Srbiji zgrožena zbog postupka Milojka: Starac pokazao spolni organ usred rijalitija, pokazao da mu je higijena nepoznata strana - Lifesytledom

Javnost u Srbiji zgrožena zbog postupka Milojka: Starac pokazao spolni organ usred rijalitija, pokazao da mu je higijena nepoznata strana

MILOJKO BOŽIĆ I NJEGOVA DJEVOJKA MILIJANA BOGDANOVIĆ SU ZADNJIH NEKOLIKO SEDMICA PUNILI NASLOVNICE MEDIJA IZ REGIONA.
Starac i 53 godine mlađa djevojka su postali popularni upravo zbog razlike u godinama, kasnije su dobili priliku na konto toga da učestvuju u rijaliti formatu PAROVI.

Svi su očekivali kako će vidjeti neku akciju između njih dvoje, ali su ostali uskraćeni jer se to nije dogodilo. Iz dana u dan djeluje kao da će prekinuti, jer oko Milijane za sada oblijeću daleko mlađi i ljepši muškarci, a između ostalih, jedan od njih je i Aleksandar Požgaj.

On dobija sve više povjerenje kod ove mlade djevojke, Milojko to teško podnosi i mnogi predviđaju da će se završiti ova neobična veza.

U jednom trenutku, Milojko je gurnuo ruke u gaće, nije mario uopšte za ukućanima i dodirivao je svoj spolni organ. U jednom trenutku, i njegove stidne dlake su se vidjeli, a mnogi su odmah to sa gađenjem komentarisali. Sve vrijeme, Milojko je to radio dok je Milijana kraj njega ležala, koja nije primijetila šta njen partner radi pokraj nje.

Milojko već sad teško podnosi boravak u rijalitiju, a tu je tek dvije sedmice, kako će mu tek kasnije biti, ostaje nam da vidimo, pred nama je vrijeme.

Categories: Najnovije

Leave A Reply