Javio se bivši dečko MIlijane Bogdanović: Lagala je za silovanje, ovo je prava istina o njoj, od ovoga boluje - Lifesytledom

Javio se bivši dečko MIlijane Bogdanović: Lagala je za silovanje, ovo je prava istina o njoj, od ovoga boluje

UČESNIK PAROVA MILIJANA BOGDANOVIĆ JE POSTALA POZNATA ŠIROM REGIONA PREKO NOĆI, SVE ZBOG NJENE VEZE SA 53 GODINE STARIJIM IZABRANIKOM MILOJKOM BOŽIĆEM.

Njen dečko Dule se javio, koji je iznio šokantne optužbe.

Ona sve laže, bila je u vezi s nama trojicom istovremenom, gledala je samo ko ima koliko para, kakvo imanje i kuću posjeduje, ko joj najviše da, ona je s njim ostajala. Ja sam se jedva riješio nje, priča priču Dule za Scandal, a potom dodaje

“Dule je svoju ispovijest nastavio pa je rekao Sto puta sam je tjerao od kuće, kao đavola da sam primio! Nisam mogao da je se riješim. Nije znala kako da ostane sa mnom, pa je dva puta pokušala da se ubije. Prvi put je popila 14 tableta, da nisam bio kod kuće stvarno je mogla da strada! Odvezao sam je u hitnu gdje su joj isprali želudac i ostala je na odjeljenju nekoliko dana. Nakon što smo je vratili kući bila je mirna neko vrijeme, dok opet nisam rekao da mora da se vrati kući, pa je onda pokušala da presječe vene”

Postoje dokazi crno na bijelo, postoje medicinski papir, na njenim rukama ožiljci. Kada sam je iz kuće istjerao, ona je razbila prozor glavom, prijetila da će policiji prijaviti da sam je tukao, pare je od mene tražila non stop. Ja tvrdim da je ona za silovanje slagala i sve da je slagala. Dobar sam sa čovjekom kojeg je optužila, od njega je pare tražila i govorila da će ženi ispričati da je s njom bio.

Categories: Najnovije

Leave A Reply