Društvene mreže su totalno zaludile ne samo mlado, nego i starije osobe koje se nalaze u bračnim zajednicama. Sada je sve od vas udaljeno na samo jedan klik, a koliko djevojke znaju biti naporne, pokazuje i sljedeća prepiska koju ćemo vam pokazati.

Djevojka je namjerno ili ne pogriješila broj, i kada joj je ovaj čovjek rekao da je oženjen to jeste zauzet, ona je i dalje nastavila kao da se ništa ne dešava:

Ona je čak i predložila da se njih dvoje nađu, toliko je bila naporna, da joj je čovjek se lijepo zahvalio i rekao da je od ovoga trenutka blokira, nju i njen broj. Šta mislite o ovakvim djevojkama danas? Da li su moralne i koliko su društvene mreže doprinijele svemu ovome? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja. 

Bonus članak:

Većina vas će me osuditi, ali smatram da nisam kriva. Bila sam s prijateljima na zabavi i popila sam malo previše. To je zadnje čega se sjećam, samo znam da sam se probudila u krevetu nepoznatog starijeg muškarca. Upravo sam bila izašla iz tog nepoznatog stana, pojma nemam kako sam tamo uopšte i stigla.

Pitala sam prijatelje što se dogodilo, a oni su rekli da se čovjek cijelo vrijeme kružio oko mene i da mi je na kraju večeri ponudio da ga ne vodim kući jer nisam znala gdje sam i ne mogu hodati. Kada sam ih pitala zašto dopuštaju da me napije, rekli su: “Pa što bismo mogli učiniti po tom pitanju, kada si sama to htjela?”. U depresiji sam 3 mjeseca.

 

Preporuke