U današnjem članku donosimo novosti sa domaće javne scene, a svjedočili smo da je veliki broj pjevačica i pjevačica u posljednjih nekoliko godina napustio ovaj svijet ili obolio od ozbiljnih bolesti. Danas ćemo pisati o pjevačici Slavici Ćukteraš koja se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i otkrila da ima problema sa glasnim žicama. Sve njene emisije su otkazane nakon najave doktora, a pevačica se oglasila rečima:

 

“Kao pevaču najteže što može da se desi to je da vam se kaže: “Ne smeš da pevaš!” A ni da pričaš preko dana, govori tiho, samo ako moraš. Inhaliranje kortikosteroidima, adrenalinom, pantenolom i raznim sredstvima. Cigarete ni slučano (ovde dobijam plus 10 kilograma za mesec dana, sigurno). Iskreno, meni je ovo najteže palo kada sam večeras čula od ORL da imam zadebljanje na glasnim žicama i da moramo da radimo na oporavku istih uz veliku disciplinu. Malo je reći da sam tužna, jer mi se prvi put ovo dešava i da se nastupi otkazuju sve do potpunog oporavka.”

 

Podsećanja radi, od 2020. godine pevačica Slavica Ćukteraš ima mnogo zdravstvenih problema i pehova, a nakon zaraze novim korona virusom ubrzo je obolela od gnojne angine i takođe je primljena u bolnicu. Osim toga, Ćukterasovoj je oštećen sluh nakon zaraze korona virusom, o čemu je pričala na društvenoj mreži Instagram. Godine 2021. Slavica je ponovo zaražena novim korona virusom, ali su joj iste godine povređene oči i ponovo je morala da bude hospitalizovana.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here