U današnjem članku vam donosimo jednu mozgalicu, tačnije jednu ilsutraciju, a svjedoci smo da uživate u riješavanju istih jer vidimo po komentarima, a možemo slobodno da kažemo da ste pravi genijalci jer uvijek pronađete ono što se traži od vas.

Naime, kada je riječ o zagonetkama one su uvijek ljudima služile kako neka vrsta razonode naročito u ranije vreijeme kada nije bilo toliko tehnologije, a u to vrijeme zagonetke su se prenosile sa generacije na generaciju i u svakom selu je postojala jedna osoba koja zna sve te zagonetke i koja se prenosile mlađim naraštajima.

U današnje vrijeme zagonetke se uglavnom pojavljuju u obliku slika, pa je stoga jako važno da imate razvijenu vizuelnu inteligenciju, a usput se i zabavite.

O ono što jako zanimljivo vidjeti u svemu tome jeste da vidimo koliko nas naš vlastiti mozak može zabaviti i prevariti i da ne vidimo ono što je očigledno.,

Kada je u pitanju današnja mozgalica ili zagotneka na njoj vidite da stoji djed koji ima štap u ruci pored žbuna i koji je zagledan u daljinu.

Iako vam ova slika izgleda sasvim uredu, na njoj se nalazi jedan skriveni detalj i taj detalj biste vi trebali da nađete. Naime riječ je o jednom ženskom licu koje se sakrilo negdje na slici.

Da li ste uspjeli da ga pronađete? Ukoliko niste, mi ćemo am naravno dati odgovor, ali bi bilo odlično ukoliko biste ga vi sami pronašli.

Lice se nalazi ovdje
.
.
.
.
.
.
.
.


Da li ste uspjeli bez naše pomoći? Pišite nam