Vest da je Tanja Savić ponovo srećna u ljubavi stigla je do njenog bivšeg supruga Dušana Jovančevića, koji živi i radi u Australiji. Ovo ga je vjerovatno iznenadilo, jer su njih dvoje već neko vrijeme razvedeni. Ipak, čini se da je Savić krenuo dalje i dobro mu ide.

Njih dvoje nisu zajedno poslednjih pet godina i ne komuniciraju, ali ipak uspevaju da se ohrabre kroz medije.Tanja je medijima priznala da je zaljubljena. Navodno, pevačica je u vezi sa jedanaest godina mlađim muškarcem, izvesnim Muhamedom B. iz Bieline, koji se zbog pevačice preselio iz Amerike u Beograd.

– Može se reći da je moje srce zarobljeno. Osvojio je i on mene i ja njega. Ne bih volela da se o meni i mom partneru priča javno. Stiglo je proleće, sve se budi, pa i naša srca. Priznajem, zaljubljena sam. Osvojio me jedan sjajan muškarac od kojeg sam dobila ogrlicu i minđuše za rođendan. One imaju veliku simboliku i baš su mi važne – pohvalila se nedavno Tanja medijimaTim povodom oglasio se Jovančević.

– Jadna moja deca ko im je majka. Toliko mogu da vam kažem i ni reč više. Sve vam je jasno – rekao je on za “Pink.rs”.S druge strane, Tanjinu novu ljubav navodno ne podržava njena majka Živana Savić. Pevačeva majka nije bila voljna da priča o tome.- Briga me i za Tanju i za njenog dečka. Ne morate tim povodom više da me zovete. Nemam šta da vam kažem. Takve stvari me ne zanimaju. Imam ja preča posla. Šta me briga da li se i s kim zabavlja moja ćerka – rekla je Živana za “Pink.rs”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here