Vjerujemo kako nema osobe u regiji koja ne zna ko je Jelena Karleuša, a ona vrlo često sebe naziva Balkanskom divom, a mnogi je nazivaju i malom od skandala, naročito mediji.

 

Kako god okrenemo ona je u braku dugi niz godina, tačnije 13 godina sa poznatim fudbalerom Duškom Tošićem sa kojim ima dvoje kćerke, Atinu i Niku, a kada je on u pitanju on se nalazi u Kini gdje profesionalno igra za jedna fudbalski klub i veoma rijetko dolazi u Srbiju.

Iako se za njih mislilo kako oni neće dugo opstati ipak su izdržali i prevazišli zajedno sve prepreke, a njihovu vezu je naviše potresla ona afera koja se desila sa poznatim fudbalerom Ognjenom Vranješem koji je tada objavio sve njihove razgovore, fotografije ali i sumnjive video uratke.

 

Kakvo god mi mišljenje imali o njoj jednu stvar moramo da priznamo a to je da ona mnogo vremena provodi sa svojim kćerkama, i pruža im mnogo ljubavi. One su se nedavno preselila u novu kuću koju je Duško kupio.
Međutim u današnjem članku ćemo pričati o jednoj kćerci, Atini koja ima samo 12 godina,a svjedoci smo da ona na svom instagram profilu ima preko 90 hiljada pratitelja i da je izrasla u jednu pravu ljepoticu.

Ona je već visinom sustigla svoju majku, a kada je u pitanju njen izgled možemo slobodno reći da je mnogo pokupila od nje.

Koji je vaš komentar? Pišite nam vaše mišljenje?

 

Preporuke