Kao što je već poznato, Miroslav Ilić je na posljednjem ročištu zatražio da se utvrdi je li Mirjana Antonović doista Devinova majka, što ju je šokiralo. Nije mogla očekivati toliku dozu bolesti od svoga nekadašnjega momka. Miroslav Ilić nedavno je odbio predati uzorak DNK u sklopu tužbe koju je protiv njega podnijela bivša partnerica Mirjana Antonović, kako bi dokazao da je pjevač otac njenog sina Devina. Sad je ovom prilikom Mirjana opet odgovorila i pokosila Miroslava Ilića. 

Kao što je već poznato, Miroslav Ilić zatražio je na posljednjem ročištu da se utvrdi je li Mirjana Antonović doista Devina majka, što ju je šokiralo, a sada otkriva da je stigla službena prijava u kojoj pjevač ima taj zahtjev, i koji želi da se rasčiste sve moguće nedoumice.Moji dragi prijatelji, prijava Miroslava Ilića je stigla. Gospodin tvrdi da neće priložiti DNK, jer želi utvrditi jesam li zaista Devinova majka, možete li vi to da zamislite?. Je li istina da je Daniel Antonović operiran? Želi ustanoviti da je Daniel svjestan ovog suđenja (iako je Daniel već predao svoj DNK). Ne razumijem kako srpsko pravosuđe dopušta takva odlaganja i manipulacije.

Sada izmišlja neke nelogičnosti kako bi ponovno odgodio postupak, ismijavao srpsko pravosuđe i napravio budalu od srpskog naroda, šta ja sad da radim? To je stvarno šteta. Miroslave, dobit ćeš sve te podatke i možda ćeš moći manipulirati srpskim pravosuđem, ali nećeš biti siguran na međunarodnoj razini. Miroslave, sramotiš muški rod, a još više vašu naciju, izjavila je ogorčena Mirjana.

Preporuke