U današnjem članku ćemo pričati o estradi, ali o estradi sa ovih naših prostora. Kako u svijetu tako i kod nas u ovoj branši postoje neke pjevačice koje su stvarno pravi primjer dama i koje su se uvijek znale ponašati primjereno i u skladu sa situacijiim, pa su one tako godinama stekle neku vrstu poštovanja.
Jedna od takvih je svakako i Snežana Đurišić koja je nas ceni decenijama i koja je uvijek izgledala lijepo, otmjeno i elegeantno, i nikada skoro nije bila poznata javnosti zbog nekih skandala, nego je to uvijek bio slučaj zbog njeniih pjesama koje su i dan danas mnogo slušane.

Veliki broj takmičarki koje se pojavljuju u takmičenju Zvezde Granda izaberu njenu pjesmu i onda shvatimo kako je to ustvari veliki zalogaj i vidimo kako su njene pjesme jako teške za pjevanje i kakve ona glasovne sposobnosti ima.

Međutim, kada je riječ o priavtnom životu Snežane, svjedoci smo da se u psolejdnje vrijeme piše o njenoj burnoj vezi sa poznatim beogradskim ginekologom Vanjom Milošević.

Kada su njih dvoje u pitanju ili smo svjedoci da su oni imali nekoliko burnih scena u javnosti gdje je tačno vidjelo kako se on prema njoj ne odnosi sa poštovanjem ili je ne gleda kao ženu i nije fin prema njoj.

Oni su se i sami nekoliko puta posvađali i mnogi su pokušali da ih razdvoje, ali kako god okreneš oni su ostajali zajedno.

Snežana kako vlada pandemija korona virusa mnogo brine o sebi i svom zdravlju i jednom prilkom je rekla kako joj nije svejedno kada Vanja dođe kući a zna da je radio sa velikim brojem pacijenata.
Ona ga navodno odmah natjera da se presvuče i da se okupa, i isto tako mu je rekla kako oni ne mogu spavati u istom krevetu kada on dođe iz smjene koja traje 24 sata.

Vaš komentar?

Preporuke