I za danas smo vam spremili jednu super zanimljivu igru i pitalicu. Vjerujemo da volite ovakve tipove igri, a ako volite matematiku i ide vam od ruke onda će vam se naša današnja ideja itekako svidjeti. Vjerovali ili ne, danas ćemo pričati o visini, koja se do sada nije nalazila u našim opservacijama. Današnji test će sa sigurnošću da vam kaže ko ste i šta ste i to u 90% slučajeva.140-150 centimetara: Vi ste pametna i jako snalažljiva osoba. Veoma ste hitri i uvijek ste spremni pomoći nekom drugom, bez obzira kakva je osoba u pitanju. Ne volite gužvu i buku, volite u miru da razmišljate o svemu, tako da ste uvijek hladne glave i ne trčite pred rudu što bi se reklo.

150-160 centi: Veoma ste pronicljiva i mudra osoba po prirodi. Nećete odmah donositi zključke i jako teško vas je prevariti u bilo kojem pogledu. Volite ljude koji vole učiti,a volite moralisati i držati predavanja.160-170 centi: Zanimljiva i uzbudljiva ličnost ste. Imate vrlo jak karakter, veliki ste borac i volite da brinete od rugim osobama, pravi ste zaštitnik i svetac, to je sigurna stvar za sve osobe ove visine. Snažna i komunikativna ste osoba, uživate povjerenje kod svake osobe koja vas je srela do sada. 

170-180 centimetara: Veoma sigurna i pomalo prepotentna osoba, vi ste neko ko misli da je najpametniji, ali zato imate stva i ne date puno polemisati sa vama, čak i kada ste svjesni da niste u pravu. Znate šta želite u životu, idete glavom kroz zid. Ostanite kući…

Preporuke