Nekoliko puta smo vam donosili razne zagonetke koje ste do sada veoma uspješno riješavali, pa smo vam odlučili i ovog puta donijeti jednu mozgalicu.

Kada je riječ o ovoj mozgalici ova mozgalica bi vam trebala poslužiti da otkrijete mnogo stvari koje o sebi vjerovatno niste znali i za koje ste mislili da su one nemoguće,. a ustvari one su itekako istinite.

Međutim, mi na našem prostoru kada spomenemo riječ psiholog omah pomislimo na nekog doktora i kako pacijent sjedi preko puta njega ili leži na nekom krevetu i onda mi njima pričamo naše probleme dok on nas sluša pomno i ono što je najgore ljudi misle kako kada im kažete da idu kod psihollooga misle kako ste neuračunljivi i da su ludi, ali to naravno ni9e istina.

U svijetu se psihilogu ide kako bi nam pomogao u nekim našim teškim trenucima i oni su jednstavno naše ogledalo koje će nam pomoći da se suočimo sa nekim činjenicama koje nas okružuju jer nam se čini kako je te činjenice i osjećaje mnogo lakše potiskivati i praviti se da ih nema, što naravno kasnije dovodi do raznih drugih zdravstvenih problema.

Kako bi psiholozi izvukli iz nas ono što treba da izvuku oni se koriste raznim testovimna kako bi došli do našeg uma, a najpopularniji su svakako crtanje drveta i test sa kućama.

U današnjem člnaku mi vam donosimo jedan jednostavniji test sa kućicama i vaš zadatak jeste da odaberete jednu od njih.

Naime, vi morate izabrati jednu kućicu koja je po vama najljepša, a upravo će ta kuća da vam kaže mnogo o vama.
Za neke ljude sinonim kućice je mjesto gdje se oni osjećaju jako lijepo, dok neki kuću percipiraju kao zatvor.

Riješenja za svaku kućicu možete pogledati OVDJE

Preporuke