Iako veliki broj testova koje možemo da pronađemo na društvenim mrežama ili na internetu služe za neku vrstu razonode, u njima se krije mnogo važnija svrha.
Veliki broj testOva koje vidite na društvenim mrežama su ustvari pojednostavljeni testovi iz psihologije, a njihovi pravi testovi kojia se oni služe kako bi otkrili sve o vama su malo kompleksniji, a ono što je sigurni i jedni i drugi mogu vam reći o vama mnogo stvari,

Ono što je isto slučaj jeste da je psihologija i odlazak kod psiohologa kod nas i na našim prostorima još uvijek tabu tema, a neki ljudi se jednostavno boje da pomisle da su možda bolesni “u glavi” i zbog toga mnogi ne odlaze kod psihologa.

Naravno ovo je pogrešno razmišljanje jer psiholozi nisu bauk nego su oni stručnjaci koji su naučeni da rade sa ljudima, da ukažu na neka riješenje naših problema jer mi ne možemo sami da pronađemo riješenje.

U nastakvu današnjeg članka vam donosimo jedan test koji je veoma zanimljiv, ali ono što je najvažnije mnogo je važan.

Na vama je da izaberete ključ koji vam se najviše sviđa, a oblik ključa koji ste vi izabrali mnogo govori o vasma.

Naime, ukoliko ste izabrali ključ broj 1 vi ste osoba koja mnogo razmišlja logički i veoma ste stabilna osoba, ali isto tako vas okolina vidi kao neke stabilne osobe, jer se vi jednostavno ne zamarate sitnicama i glupostima, i ne volite puno da pričate o nekim nebitnim stvaruima.

Ukoliko ste osoba koja je izabrala kjuč broj 2. vi ste jedna veoma stroga osoba. Vas okolina posmatra kao neku osobu koja je previše odbojna, ali vi toga niste ni svejsni. Trebali biste presipitati vaš odnosi sa drugim ljudima, ali isto tako i sa samim sobom

Ostatak pročitajte OVDJE