Veliki je broj ovakvih i sličnih priča na našem Balkanu , jer je veliki broj naših ljudi izbjegao na druge prostore u zemlje zapada i tamo su ostvarili poprilično usješne živote i karijere , ali nerijetko odlučuju da se vrate u svoje rodne krajeve te da ulože sve što su stekli u nešto novo na našim prostorima. I ovo je jedan takav slučaj.

Ovaj gospodin ima 63 godine , zaradio je penziju u Švicarskoj , ali je odlučio da se vrati u svoje rodno seli nadomak Gornjeg Milanovca , i odlučo je da usred sela izgradi veliki trenažni fudbalski centar , sa svim popratnim elementima. Mnogi nisu mogli da shvate zašto toliko ulaže u nešto što je neprofitabilno i neprosperitetno, ali je njegova želja bila jača od svega ostalog.

Isto tako imamo i veliki roj bračnih parova koji su se vraćali na , i gdje su počinjali neke poslove koji kod na jop uvijek nisu bili ni u pomenu , akamoli začetku. Od otvaranjavodenie koja bi se bavila proizvodnjom prirodnog brašna , do čovjeka iz Kragujevca koji je stigao i Australije i pokrenuo biznis sa stočarstvom. Miloš JOvanovič je gospodin koji je proveo 35 godina u Švicarskoj,a vratio se u Kraljevo gdje je rođen i završio osnovnu školu. On se vratio naime sa jednom izuzetno originalnom idejom , a to je da u dvoristu napravi hotel za kokoške . Po njegovom mišljenju ukoliko imate hotele za mačke , pse , zašto ne bi imali i hotel za kokoške. Koje je vaše mišljenje o ovoj biznis ideji ?