Ivanović surovo ponizio Lunu Đogani zbog njene nehigijene: Publika se oduzela od smijeha - Lifesytledom

Ivanović surovo ponizio Lunu Đogani zbog njene nehigijene: Publika se oduzela od smijeha

Luna Đogani je nedavno gostovala kod popularnog Ivana Ivanovića. U novoj emisiji u kojoj su mu gosti bili Andrija Milošević i Branko Đurić Đuro, voditelj Ivan Ivanović iz petnih žila je prozvao Lunu Đogani, kojoj ova šala uopšte i nikako nije bila smiješna.

luna-i-marko-ns

Jer, ako niste gledali, jedan od najpoznatijih domaćih voditelja je tokom dijela emisije kada čita pojedine naslove iz Srbijanskih medija, pročitao i onaj vezan za učesnicu prve i druge sezone Zadruge, Lunu Đogani, nakon čega je uslijedila prozivka, dotične žene.

“Još jedna važna vijest, iz naše zemlje, Luna Đogani ovih dana prelazi na žene”, citirao je Ivan Ivanović, a onda je dodao jednu rečenicu zbog koje su svi u studiju naprosto pukli od smijeha. “Sada će morati redovno da se kupa, i mislim da je to najbolje riješenje za nju”.luna-i-marko

Podsjećamo, Luna je nedavno izjavila:”Ako mi sa tobom ne uspije, ja prelazim konkretno na žene i to je to. Već sam jednu pikirala, i mislim da imam prolaz kod nje. Ćao, Sanja, da li si možda slobodna? Ako mi sa tobom propadne ova silna lakrdija, prelazim na žene sa velikim dojkama i lijepim bradavicama, a ti radi šta god želiš i hoćeš” izjavila je tom prilikom Luna Đogani.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply