Ivana Šopić je bivša zadrugarka koja će da bude zapravo nova voditeljka u rijaliti programu “Zadruga 5”, dok je i Ivana sama priznala kako je ona oduševljena zbog toga što joj je ekipa od Pink televizije pružila ovakvu šansu da ona bude dio ovako velikog projekta.

“Ja sam počastvovana zbog ovakve prilike i što se ona meni ukazala i ja zaista ne mislim da je to slučajno, a meni je drago zbog toga što ću ja da postanem voditelj jednog ovako velikog projekta za kojeg se može reći da je najgledaniji u Srbiji. Ja sam sada spremna na sve i volim nove izazove, a mogu reći za sebe da sam kao mačka jer seuvijek dočekam na četiri noge pa se tada i najbolje snalazim”, izjavila je Ivana Šopić.

“Meni je pravo drago zbog toga što je moj potencijal neko prepoznao i da ja neću iznevjeriti očekivanja od drugih ljudi, ali i očekivanja od publike. Mogu reći da ćete od mene moći očekivati razotkrivanje istine do sitnih detalja pa me ništa osim toga i ne interesuje”, izjavila je Ivana, kako je prenio porat kurir.rs

Ova sezona je sigurno nešto novo i bit će puna raznih takmičara koji su se već pokazali kao interesantne ličnosti. Imamo naravno i neke od starijih učesnika koji su bili dio prijašnjih sezona kao što je to Miki Đuričić.

Miki je rekao da od njega možemo očekivati mnogo humora i da je već sebi isplanirao neku ekipicu sa kojima će da se druži, a za sebe je rekao da je sada porodičan čovjek i da ne planira praviti neke kikseve.

Advertisement