Ivan Ivanović krije djevojku od medija - 12 godina je mlađa od njega, tek da vidite kako izgleda - Lifesytledom

Ivan Ivanović krije djevojku od medija – 12 godina je mlađa od njega, tek da vidite kako izgleda

Menadžer Ivan Ivanović došao je u prvi plan kada je napustio TV First i odlučio nastaviti svoj show iz svog stana.

Ono što javnost malo zna o tome je da je vođa već nekoliko godina povezan s 12 godina mlađom Anjom Petrović.

“Strašno je za mene biti sa mnom! Divim joj se i posve sam ozbiljan kad kažem da je pravi heroj. Sama činjenica da radim ovaj posao je dovoljno komplicirana, a to dodaje moj karakter, tako da u mojoj povijesti imam brak iza sebe, kći … Sve to i ti utječe na odnos “, rekao je jednom prilikom.

– Novine su kasnile na nekoliko mjeseci, a kad su konačno saznale za ovaj odnos, počele su mučiti priče iz “bliskih izvora”: mi smo pred vjenčanjem, redovito se sastajemo s njenim roditeljima, onda su ih požurili slikati … Prvo, Ništa od toga nije istina. Još nisam upoznala njezine roditelje. U redu, imam djevojku, znaš njeno ime, tko je i – to je to. Da ne bih zgriješio svoju dušu, reći ću da je većina novina po ovom pitanju vrlo korektna. Međutim, izvjesno je da nikada nećemo predstavljati par za novine, niti ćemo “slučajno” fotografirati dok provjeravamo avionske karte – rekao je Ivanović za magazin “Story”.

To su slike s njezina 30. rođendana, koje je Ivanović organizirao prošle godine:

Ne vidi se dobro, ali vidimo da je u pitanju jedna ljepotica i zgodna žena, zar ne?! Ivan Ivanović je oduvijek važio za mnogo kontroverznog voditelja, u to ste se imali priliku uvjeriti nekoliko puta do sad

Categories: Najnovije

Leave A Reply