Isplivao snimak: evo šta se desilo sa djevojkama koje su na finalu Mundijala napravile skandal i prekinule utakmicu (Video) - Lifesytledom

Isplivao snimak: evo šta se desilo sa djevojkama koje su na finalu Mundijala napravile skandal i prekinule utakmicu (Video)

 Utakmicu koja se odigravala na Svjetskom prvenstvu između reprezentacije Hrvatske i Francuske, pratili su milioni – što u Hrvatskoj, što u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Njemačkoj…

Ako ste pratili Mundijal i naravno posljednju utakmicu koja se igrala u borbi za tron na Svjetskom prvenstvu 2018. godine, vjerovatno ste u jednom trenutku i primijetili da je grupa mladića i djevojaka prekinula utakmicu nakon što su iznenada sjurili na teren. Ovih dana se o tome uveliko priča na društvenim mrežama, a ako vas zanima šta se desilo sa skandaloznom grupom, čitajte dalje.

Na utakmici finala Mundijala desio se incident između Francuske i Hrvatske na stadionu Lužnjiki u Moskvi. Na teren je upala grupa navijača među kojima su bili djevojke i muškarci i zbog toga se utakmica morala prekinuti.

Kako pišu svjetski mediji, u pitanju su bili članovi organizacije koja se vodi pod nazivom Pussy riot i koja iz Rusije i Ukrajine djeluje, a riječ je o anarhističkom i feminističkom pokretu koji je poznat po političkim protestima diljem Evrope.

A, ako vas zanima gdje su djevojke završile nakon što su upale na teren u Moskvi, bacite pogled na video snimak u prilogu ispod. Mada, zasigurno će vam biti jasno i gdje, samo kad pogledate i prvu sekundu videa. Nije poznato koliko će dugo ostati tamo, ali jedno smo svi mogli naučiti iz ovoga: nemojte praviti nikakve pobune i skandale na utakmicama, a naročito kad je u pitanju Svjetsko prvenstvo koje prati cijeli svijet – uostalom, niko ne želi u svom dosijeu da je bio u zatvoru, zar ne?

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply