Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović i danas izgleda vrlo atraktivno, ali prije 10 godina izgledala je vrlo drugačije, i može se reći i više nego zgodno je tada izgledala. To je i više nego logično jer je tada bila puno mlađa nego danas, a bila je i više nego zgodnija što je u jednu ruku i normalna stvar. Izvukli smo nekoliko starih fotografija i video zapisa kako bismo vidjeli koliko je hrvatska predsjednica drugačija od njezinog trenutnog izgleda, piše jedan jako čitani Hrvatski portal.

Hrvatska predsjednica bila je puno mršavija nego danas, a mnogi su komentirali kako je izgledala kao djevojčica. Poznato je da je Kolinda omiljena predsjednica, pogotovo kod muške populacije. Njen izgled i obline jednostavno ostavljaju bez daha. Šta vi mislite, neko iskreno mišljenje, kada je Kolinda ljepše izgledala, nekada ili sad? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima.

Kolinda Grabar-Kitarović (Rijeka, 29. travnja 1968.) hrvatska je političarka i diplomatkinja, aktualna predsjednica Republike Hrvatske i bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija od 2005. do početka 2008. godine.

Od 2008. do 2011. bila je veleposlanica Republike Hrvatske u Sjedinjenim Američkim Državama. Od srpnja 2011. bila je pomoćnica glavnog tajnika NATO-a za javnu diplomaciju. U drugom krugu predsjedničkih izbora u Hrvatskoj 11. siječnja 2015. izabrana je za predsjednicu Republike Hrvatske. Na Trgu Sv. Marko u Zagrebu svečano je položio 15. veljače prvi hrvatski predsjednik , a uvečer 18. veljače predsjedništvo je preuzeo od svog prethodnika Ive Josipovića. 

Preporuke