Svakako jedna od najvećih zvijezda na Balkanu, a koja pripada staroj gardi pjevača, jeste Ana Bekuta koja je nekako uvijek odisala nekom vrstom elegancije i profinjenošću.

Ona iza sebe ima ogromnu karijeru koju krasne razne pjesme koje su postale veliki hitovo, a koji se i dan danas puštaju u raznim diskotekama, ali isto tako i pjevaju u raznim takmičenjima kao što je Zvezde Granda gdje je ona i stalni član žirija.
Naime, nekoliko puta je izjavila kako je njoj velika čast kada neko izabere njene pjesme da pjeva, ali kako navodi da su njene pjesme jednako tako i teške za pjevati.

Međutim, kada je u pitanju njen izgled mnogi je kritikuju time što ona mnogo vremena posvećuje uređivanju slika, a u neku ruku i malo previše, a i sama Ana je priznala da voli da koristi ovaj program za uljepšavanje, a ona je isto tako rekla da bi svi trebali da koriste ovaj program kako bi istakli neke stvoje dobre strane, ali veliki broj ljuudi se ne slaže sa njoim.


Nedavno je tako Ana objavila jednu fotografiju koja je izazvala lavinu komentara, a jedan korisnik je napisao kako ta slika nema veze sa orginalom, sa čime se ona i složila, a onda mu je začepila usta tako što je napisala da bi i on mogao malo da ga koristi.

Vaš komentar na ovo?

Preporuke