Tea Tairović je pjevačica koja je za vrlo kratko vrijeme postigla veliki uspjeh. Sve je počelo kada je procureo privatni video na kojem liječi svog tadašnjeg dečka. Snimak je doveo do toga da joj se honorar za nastup dramatično povećao i počela je da privlači veliku pažnju muškaraca.

Nije tajna da se Tea povezivala sa raznim mladićima koji potiču iz kriminalnog miljea. Tome je potkrijepilo njeno nedavno hapšenje na aerodromu. Nakon što su mediji objavili da je Tea Tairović privedena u Švedskoj i da je viđena sa rukama vezanim na leđima, pevačica je bila primorana da progovori. Mediji su zaključili da je ona uhapšena, ali je Tairović razjasnio situaciju i otkrio da se radilo o više nego velikom nesporazumu.

Pjevačica Tea je na Instagramu progovorila o kontroverznoj fotografiji na kojoj izgleda da je vezana lisicama. Tea je objasnila da su joj ruke samo naslonjene na leđa, što je položaj koji često zauzima zbog tegoba u kičmi koje ima već duže vrijeme. U blizini su bili i zaštitari, što je karakteristično za njene nastupe. Tea je takođe ispričala da je pjevala kao i obično tokom vikenda prije nego što je krenula u Sofiju, gdje se trenutno nalazi.

Mladić sa kojim je u vezi je takođe opasan, koji joj je prijetio svim i svačim. “Prethodno joj je, 1. marta 2018. godine, telefonom poslao fotografiju prebijenog lica žene. To je bilo upozorenje, podsjetnik šta bi se moglo dogoditi ako ga pređe, i pomislio da ga ostavi. Zatim 21. aprila 2018. godine, u blizini noćnog kluba, pozvao ju je sa svog mobilnog tražeći da se nađemo ispred motela u kojem je odsjela.Tvrdio je da mora vratiti neke od njenih ličnih stvari.Ali kada je ona to odbila, ponovo joj je zaprijetio, ovim vrijeme ozbiljnije. Rekao je da će napraviti scenu dok ona nastupa u klubu, tući je, pa čak i obrijati joj glavu”, navodi se u tužbi.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here