Naime, poslednjih nekoliko mjeseci je bilo veoma burno za popularnu pjevačicu Svetlanu Cecu Ražnatović. Ona je nekoliko mjeseci radila na pripremama koje su vezane za rođenje njenog prvog unuka, a to je Željka Ražnatovića. To je njeno unuče koje je dobila od svog sina Veljka i snahe Bogdane Ražnatović. Ona je odmah nakon rođenja nasljednika napravila veliko veselje u svojoj vili na Dedinju.

 Naime, to joj je donijelo velike probleme koje nije mogla ni zamisliti. Radi se o tome da su nekoliko dana nakon slavlja neki od Cecinih gostiju, kao što su njen lični frizer i TV voditeljica Dušica Jakovljević koji su prisustvovali svemu tome bili pozitivni na korona virus. Zbog toga se i popularna pjevačica Ceca morala testirati, kao i svi članovi njene porodice. Na kraju se ispostavilo da su ona i njen sin Veljko takodjer pozitivni, te su neko vrijeme morali provesti u izolaciji.

 

 Naime, sljedece testiranje je pokazalo da su oboje negativni na koronavirus što im je mnogo značilo. Ceca je nakon toga svoje vrijeme iskoristila u pripremama svoje kuće za svog unuka Željka, kao i da se vidi sa nekim najbližim prijateljima, kao i saradnicima. Ona je na sve načine pokušala da završi sve svoje poslove i obaveze koje su morale biti odgođene zbog problema sa koronom. Naime, ova pjevačica je uslikana kako se drži za ruke sa svojim dugogodišnjim prijateljem Sretenom Radovićem. Na fotografiji se može vidjeti da su imali veoma dobar dan, te da su bili mnogo raspoloženi.

Preporuke