Isplivala nikad viđena slika Arkana i Cece, a onda su ugledali ženu pored Ražnatovića: Svi u čudu, evo ko je ona, oglasila se i pjevačica - Lifesytledom

Isplivala nikad viđena slika Arkana i Cece, a onda su ugledali ženu pored Ražnatovića: Svi u čudu, evo ko je ona, oglasila se i pjevačica

Svetlana Ceca Ražnatović i Arkan upoznali su se u oktobru ’93. godine.

Tada je komandant uočio crnku za kojom je i u to vrijeme ludovala muška polovina Jugoslavije. Nakon toga otpočela je njihova ljubavna romansa, te nakon što su se zaručili i uveliko počeli da planiraju svadbu, ona je otišla roditeljima i saopštila im. Cecini roditelji tada su pomislili da će njihova mezimica da stupi u brak sa pjevačem Željkom Šašićem, pa možete i zamisliti njihovo iznenađenje nakon što im je saopštila da je Arkan taj koji je osvojio njeno srce.

-Rekla sam da ću da se udam za Željka. Tad mi je mama rekla: Šašića? Predivno. Sjajan je mladić. Ćale nije želio u to da se miješa. Samo mi je bacio pogled i rekao: A, Šašić? I kažem ja njima: Kakav bolan Šašić? Udat ću se za Željka Ražnatovića Arkana!

Oni kad nisu pali u nesvijest. Ranije su možda nešto i načuli, ali nadali su da će me proći. Otac se potom uozbiljio: Ako to uradiš, odreći ću te se! Znala sam da hoće samo da me preplaši. Svi se možete po.ubijati, ja ću da se udam za njega zato što ga volim! rekla sam im i kad je prvi put Željko došao u našu kuću, išlo je sve kao po loju – rekla je ona svojevremeno.

Na internetu je osvanula fotografija gdje su sretno pozirali pored njene majke.

Categories: Najnovije,Showbizz

Leave A Reply