Govoreći o Ivanu Malenkoviću, jednom od učesnika rijalitija, on nikada ne krije da mu je život veoma težak i više puta je isticao da duboko žali zbog gubitka oca. Naime, Ivan Marinković je u detinjstvu izgubio veoma privrženog oca. Sve se dogodilo kada je imao 12 godina, Ivanov otac Velimir poginuo je na ratištu u Slavoniji 1991. godine, a otišao je svjesno kao dobrovoljac.

 

Znajući šta ga čeka, znajući da se neće vratiti živ, ubijen, slavni saradnik nije mogao da podnese da izgubi mušku figuru u životu. “Otac ga je naučio pravdi i pristojnosti, naučio ga je kako da se zaštiti. Ivan nije volio da ga tuku, a nije znao ni mrave da gazi. Tata ga je vodio na utakmice i pričao s njim. dala bi sve na svijetu za život – rekla je Ivanova sestra. Nekoliko godina kasnije, Ivan je izgubio i majku od raka. U to vrijeme bio je u rijalitiju.

 

 

 

“Moja majka je umrla 2015. godine, baš kad sam ja bio u rijalitiju. Imala je 20 kila, raspadala se žena od raka. Primala je hemioterapije, nije joj padalo na pamet da uđe u rijaliti, nego je išla i čistila tuđe kuće da preživi, a nije dolazila da glumi dvorsku ludu i da spasava svog sina u rijalitiju” – istakao je Marinković tokom učešća u “Zadruzi”. Podsetimo, Marinković se u prethodnom periodu našao u žiži javnosti zbog obnovljenog odnosa sa sinom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here