Jedna od najpoznatijih pjevačica u regionu ili kako ona sebe vrlo česo voli nazvati, balkanskom divom je Jelena Karleuša koja ima jednu veliku karijeru iza sebe. Iako voli sebe tako nazivat, mediji su joj dali neki drugi nadimak a to je mala od skandala.

Razlog toga jeste da je ona skoro cijelu svoju karijeru upravo izgradila na skandalima, ali isto tako moramo priznati da je imala i par hitova koji su postali mega popularni.

Ona je javnosti poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a zbog čega je veliki broj kolega ne voli a sa nekim je stalno u ratu kao što je Ceca Ražnatović.

Ona je već godinama u braku sa fudbalerom Duško Tošićem, koji je sada profesionalno angažovan u Kini i koji veoma rijetko dolazi u Sbriju.

Iako je prije dvije godine u javnost isplivala prepiska između nje i fubalera Ognjena Vranješa, koji je isto tako u medije pustio i neke njiohove snimke, svi smo bili sigurni da je Jeleninom braku došao kraj, ali do toga nije došla. U posljednjih nekoliko godina ona je angažovana kao stalni član žirija u Zvezdama Granda gdje ona svojim komentarima vrlo često znala dovesti i do ruba plača, ali je publika zbog toga voli i svi mi smo svjesni da to takmičernje ne bi bilo isto bez nje.

Međutim, kada ukucate njeno ime na internet, tačnije na wikipediji, u njenoj biografiji piše kako ona ima 62 godine iako je ona nedvano napunila 42 godine.

Sada se postavlja pitanje da li je ovo greška ili provokacija budući da wikipediu možemo i sami uređivati.

Vaš komentar?

Preporuke