Od kako je izabran na mjesto člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Milorad Dodik ne silazi sa naslovnih strana raznih veb portala. U posljednje vrijeme je aktuelna priča o referendumu u Republici Srpskoj, i on na sve načine pokušava ovaj entitet odvojiti od Bosne i hercegovine.Međutim, ta će priča ipak malo morati pričekati, jer ne odlučuje samo on, već su tu i ostala 2 člana predsjedništva Bosne i Hercegovine kojima se ta ideja nikako ne sviđa. Danas smo izabrali jednu temu koja i nema baš puno veze sa politikom, već nekim drugim segmentom Miloradovog života.

Njegova fotografija iz vremena kada je trenirao amaterski nogomet za klub Maksima Modrića sada je izašla na vidjelo. Niko ne zna ko je tu sliku proturio do društvenih mreža, ali je ona brzinom svjetlosti dospjela na sve moguće društvene mreže. Da li treba napominjati da su komentari i više nego duhoviti, i da su ga poprilično opleli po ovome pitanju.Ono što su korisnici društvenih medija odmah primijetili je njegov stav, jer se činilo više kao da je došao igrati neko narodno kolo nego nogometnu utakmicu. Kako vam se sviđa Milorad Dodik u ulozi fudbalera? Da li je možda mogao ostvariti bolju karijeru nego političar?

Vrlo dobro se zna da je Milorad Dodik veliki zaljubljenik u svijet sporta. Vrlo dobro se zna da je Milorad Dodik predsjednik košarkaškog kluba iz Laktaša i da jako dobro obnaša tu jako odgovornu funkciju. U svijet košarke uveo i je i svoga sina Igora, koji ga mijenja u nekim poslovima, jer mu otac zbog politike ne može sve da stigne. 

 

Preporuke