Gotovo svaka žena kupuje grudnjake koji imaju žice, pa obično prave probleme, osim onih koji su papreno skupi. Jedan trik vam za danas donosimo koji će vas riješiti svih gnjavaža i nevolja, jer žene svakodnevno nose grudnjake, a čak i spavaju u njima noću. Žene se odlučuju za grudnjak  jer su jako stabilni, ali žice nakon nekoliko pranja počinju ispadati, i tada nastaju jako veiki probemi.Osim što ih čine nervoznima, mogu uzrokovati i bol i tako stvoriti problem. Zbog toga žene ponekad povuku žicu i tada grudnjak gubi oblik i preostaje vam samo da ga bacite u kantu za smeće Za rješavanje ovog problema potreban vam je samo jedan dnevni uložak. Budući da su samoljepljive, sve što morate učiniti je izrezati jedan mali komad kako biste se zalijepili na mjesto gdje je žica spala s vašeg grudnjaka.

Tako ćete spriječiti nelagodu i nećete imati problema koje je žica stvorila za vas. Nakon objašnjenja, ovo trebate vidjeti i na praktičnom primjeru, zbog čega je potrebno pogledati samo par video kipova koje možete pronaći na servisu You Tube, i koji će vam pokazati kako se riješava ovakva nelagoda i problem.

Brusthalter (njemački der Büstenhalter) ili grudnjak, nepravilno četkica, dio je ženskog intimnog rublja koje joj pokriva grudi. Brusthalter ima brojne funkcije, modu, pripijanje grudi, popunjavajući određeni društveni obrazac. Mnoge žene vjeruju da nošenje grudnjaka sprečava grudi da se opuste.

Preporuke