Ovo je recept za lijek koji vama pomaže u pročišćavanju jetre i ukoliko se ovaj postupak kojeg ćete moći da pročitate u nastavku ponavlja svakodnevno, onda možete da imate efekat toga korištenje za mjesec dana i poboljšanje vašeg zdravlje će već da započne za sedam dana, a koje sve benefite možete imati od ovoga je prenio portal novi.ba

Sve što je potrebno da vi radite jeste da pijete jednu do dvije kašike dnevno ove smjese na prazan stomak, a zapravo je potrebno da pomiješate biljno ulje sa sokom od iscjeđenog limuna, pa je to lijek koji će aktivirati oslobađanje zuči, te stimulisati rad crijeva.

Maslinovo ulje je prvi izbor za jetru i isto tako će vam smanjiti nivo holestorala, te spriječiti pojavljivanje kardiovaskularnih bolesti. Limunov sok kada je u kombinaciji sa maslinovim uljeme je veoma dobar lijek za čišćenje, a isto tako ako imate neke digestivne probleme onda je ovo što vam treba.

Vi ćete i sami vidjeti poslije sedam dana korištenja ove kombinacije da je vaša koža i vaša kosa mnogo blistavija, te ćete primijetiti to i na noktima. Isto tako je rečeno kako se ova smjesa može koristiti i spolja, pa je tako možete utrljati na nokte ili na kosu.

Kada budete uzimali ovaj lijek svakog dana, onda vam to može da poboljša funkcionisanje digestivnog trakta i isto tako će vaša koža da bude bistra, pa će vam dah biti svjež. Samo koristite ovu smjesu mjesec dana pa ćete vidjeti kako se bolje osjećate i imate manje problema, a ovu dozu ne biste trebali povećavati. Koristite istu tu dozu mjesec dana pa možete napraviti pauzu od mjesec dana.

Advertisement