Ipak neće biti pomirenja! Sloba Radanović i Kija napokon okončali brak - objavili saopštenje koje je rastužilo fanove (Foto) - Lifesytledom

Ipak neće biti pomirenja! Sloba Radanović i Kija napokon okončali brak – objavili saopštenje koje je rastužilo fanove (Foto)

Slobodan Radanović i Kristina Kija Kockar sporazumno su se razveli. Danas su se njih dvoje, na 13.juli – petak trinaesti, sastali u Beogradu sa Vićentijem Darijanovićem – Kristininim advokatom, a poslije sastanka su se u sudsku ustanovu uputili.

Slobodan je potpisivanje papira ‘odugovlačio’ u toku protekle tri sedmice, koliko je od Kijinog i njegovog izlaska iz Zadruge prošlo, a sve s ciljem da sa Kristinom porazgovara u četiri oka, kako je govorio i sam .Došlo je do razgovora, ali – sve to u prisustvu advokata.

-Troje će nas biti ukoliko se pred razvod budemo vidjeli. Ja, moj advokat i on – nedavno je izjavila Kija, upravo se to i desilo.

Kako saznajemo, Sloba je za sporazumni razvod braka potpisao papire, što je odmah uradila Kija nakon što je izašla iz Zadruge u kojoj je prvo mjesto osvojila, kako je već i poznato.

-Kristina, Slobodan i njihov advokat Darijević sastali su se u toku današnjeg dana u jednom lokalu u Beogradu, kad je ovaj susret zabilježen fotografijom. Slobodan je tom prilikom potpisao sporazumni prijedlog za razvod braka i sudu će isti biti predat u narednom periodu da se obavi dalja procedura. Na izričit zahtjev Slobodana i Kristine, to je urađeno bez prisustva medija, zato što su obje strane izrazile želju da se obavi ovaj čin u atmosferi bez tenzija – navodi se u saopštenju Kockareve.

Na žalost Slobe i Kije koji su se nadali sve ovo vrijeme da će do pomirenja ipak doći, spremni su papiri, ali… kako ona dobra stara poslovica kaže – ne zna niko šta nam nosi sutra…

Loading..

Categories: Najnovije

Leave A Reply