Treba reći da je prije nekoliko mjeseci Kristina Kovač odlučila da se vrati onome što najbolje zna i radi, a to je komponovanje. Sarađivala je sa sjajnim ljudima i napisala pesmu “Prvi ožiljak na duši”, posvećenu mladoj pevačici Nađi Ordagić. Tako je sa pomenutim repertoarom ćerka Kornelija Kovača predstavljala nju na Pesmi Evrovizije 2023. i na samom početku muzičkog dela privukla veliku pažnju javnosti i izazvala spekulacije. Muzički svet misli da Srbija ima pobednika.

Nakon ovog takmičenja, tačnije nakon prikupljanja i objavljivanja glasova žirija i publike sinoć pod velom napetosti i neizvjesnosti, pokazalo se da su Kristinini predstavnici vrlo ozbiljni po pitanju takmičenja koje traje. Na kraju je neko drugi pobedio. Mladi kantautor Luk Blek predstavljao nas je na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, a Nana i Kristina su bile treće kao njeni tekstopisci i kompozitori.

 

 “Danas je taj dan. Prvi smo u RTS-u od jutros – vredni i radni da pripremimo Nadju za Generalnu probu koju ocenjuje žiri, a kasnije za FINALE PZE 2023.! Nadamo se zdušnoj podršci svih vas koje je pesma duboko dotakla i kojima se dopada Nađin anđeoski glas. Kako god bude, za mene je već sve ovo pobeda – da pesma pokrene davno zacementirana i skamenjena osećanja nostalgije nad prvim pucanjem duše po šavovima, tolikom broju ljudi i u tolikoj meri – i muškarcima i ženama, mlađim, starijim, iz raznih priča. Ne, Nađa i ja možda nemamo leđa kao mnogi drugi na ovom takmičenju…”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here