I za danas smo vam spremili jednu jako zanimljivu priču, a tiče se pogađanja nekih osoba iz prošlosti, dok su još uvijek bile male osobe. Neke je jako lako prepoznati, jer crte lica i oči jednostavno se ne mijenjaju, dok imamo neke osobe, koje su se itekako promijenile i nema šanse da ih uopšte prepoznate. Baš jednu takvu osobu vam donosimo u nastavku današnjeg članka.Dječak kojeg vidite na naslovnoj fotografiji potiče iz umjetničke porodice, majka mu je bila slikarka, a otac je bio kipar i pjesnik koji je pisao prozu i lijepe romantične pjesme. Njegovi roditelji su se razveli, kada je ovaj mališan imao tek 2 godine. Otac je navodno shvatio da je homoseksualac, i jednostavno je morao da ode iz svoje porodice.

On je odrastao u New Yorku u dijelu grada koji se zove “Little Italy”, a već sa 10 godina je shvatio da bi želio biti glumac, i bliježi svoju prvu školsku predstavu pod nazivom “čarobnjak iz Oza”. Sa 13 godina već je napustio školu, i pridružio se uličnoj bandi, i več tada je imao prve probleme sa zakonom, ali sa svojim zakonitim ocem. Sa 16 godina je definitivno odlučio da želi postati glumac, upisuje srednju školu i počinje glumiti po amaterskim predstavama. Tu ga prepoznaju neki agenti na talente, i on se veoma brzo seli u Holivud.

Tu potpisuje svoj prvi profesionalni ugovor, a ostalo je istorija. Vjerujemo da aste več naslutili da je dječak na slici popularni Američki glumac Robert De Niro. Iza sebe ima uspješnu karijeru dugu preko 40 godina. 

Preporuke