Možete li vjerovati da neko danas ima 10 miliona pratilaca na osnovu svojih sisa? Toliko je neverovatno da je devojka o kojoj ćemo danas pričati svojim sisama stvorila ogroman broj pratilaca na ovoj društvenoj mreži i zaradila mnogo novca na svom telu. Ova devojka iz Ukrajine, kako je nedavno rekla, imala je veliki problem u osnovnoj školi, jer su joj drugarice zadirkivale velike grudi, a neki nastavnici su čak govorili da je devojčica niskog morala.

Zove se Luiza Kovanski i neko vreme je planirala da smanji grudi, ali sada kada je videla rezultate povećanja grudi nije htela da to uradi. “Moram da nosim široku odeću, da ne bih sebe dovela u opasnu situaciju. Ne smem da nosim slatke topove i majice kao druge devojke, jer me ljudi zamrze kada vide moje grudi.Bulje u mene kada nosim rolku ili usku bluzu, tako da sam prinuđena da nosim široku odeću kako bih se stopila sa masom. Često dobijam komentare da su “grudi sve što imam” ili da sam glupa, a zbog toga se često osećam nedostojnom”, ispričala je ona za “The Sun”.

 

Nakon Instagrama, sada je na platformi onlifens, i vjerovali ili ne, zarađuje skoro 60.000 dolara mjesečno. „Imam fleksibilan raspored i mogu da radim sa bilo kog mesta i da putujem kad god poželim, tako da ne mislim da sam mnogo izgubila,“ primećuje ona.

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here