Imam 47 godina, nisam lijepa, nemam muža ni djecu, nikad ih nisam ni htjela: Priču ove žene morate da pročitate - Lifesytledom

Imam 47 godina, nisam lijepa, nemam muža ni djecu, nikad ih nisam ni htjela: Priču ove žene morate da pročitate

“Imam 47 godina. Obična sam žena. Slobodno možete reći – obični sivi miš. Nisam lijepa, nemam lijepu figuru. Sama sam.

Nisam se udala, niti sam htjela jer mislim da su gotovo svi muškarci iste životinje koje imaju tendenciju da napune stomak i otkotrljaju se na kauču. Ntko me nikada nije volio. Jedino sam dijete u porodici. Nemam braće i sestre, samo stare roditelje. Imam neke rođake, ali s njima ne komuniciram često. Ali ja ne želim. U Moskvi živim i radim 15 godina. Živim u prosječnoj stambenoj zgradi u običnoj četvrti. Ljuta sam. Cinična. Mislim da više ne mogu voljeti. Ne volim djecu.

Za Novu godinu otišla sam u Arhangelsk posjetiti roditelje. Inače odlazim kući jednom godišnje. Ove godine odlučila sam očistiti njihov hladnjak. Našla sam gomilu smrznute hrane. Sve sam spakirala u kutiju i odnijela. Pozvala sam lift i u njemu je bio dječak, imao je oko 7 godina. Nekoliko puta sam ga vidjela s majkom i drugom bebom. Gledao je u moju kutiju.

Prišla sam smeću, a on me slijedio. Pitao je: Mogu li je dobiti? Rekla sam da je to staro. A onda pomislim – pa, hoće on, dat ću mu, nije razbijeno staklo, neće se porezati.. Pažljivo je uzeo kutiju, stavio je na prsa i zagrlio je. Pitala sam gdje mu je majka. Bolesna je, kao i sestra. Ne može ustati, rekao je. Okrenula sam se i otišla kući. Priredila sam večeru. Postavila. Sjela. Razmišljala sam. Nešto me dirnulo. Dječak mi nije izlazio iz glave.

Loading..

Categories: Zanimljivosti

Leave A Reply