man sitting on the bed with disappointed woman

Iako sve to zvuči kao ostvarenje tinejdžerskih snova , jedan se enles našao u velikom problemu , nakon šo mu je njegova susjeda predložila da imaju odnose. On je priznao u svojoj ispovijesti da ima 33 godine , a nikada nije imao odnose sa ženom, odnosno kada je precizirao prizao je da nije imao ozbiljnu vezu zapravo.

 

Sve je počelo tako što je njegova susjeda imala problem sa autom , a on joj je priskočio u pomoć nakon što ga je zamolila, nakon par minuta problem je bio riješen , a potom su razijenili brojeve telefona i priča se nastavila. On navodi da su se ranije samo pozdravljali u prolaz , komšijski kako i priliči, sve što je znao o njoj jeste d stanuje blizu , d aima 35 godina i da je udata , ali joj je muž često odsutan zbog posla. I da ima 35 godina , ali je poprilično zgodna. Međutim cijela se priča zakomplikovala kad mu je poslala sm poruku u kojoj je naglasila jasno i glasno da bi željela i voljela da ima odnose sa njim , kako bi mu se zahvalila za učinjenu uslugu i da bi to bila njihova mala tajna.

 

To je ovog mladića šokiralo i nije umio da se snađe , zapitao se da li je to i suviše dobra ponuda da je odbija jer je vjerovatno nikada vše u životu neće dobiti, ali sa druge strane se plašio šta će se desiti ako njen muž sazna za to sve. Sve je to mladiću zagorčalo život i bio je na mukama , u jednu ruku je želio da promijeni svoj život i odvai se na taj korak , a sa druge strane se strašno plašio posljedica, ali i toga što o ponašanju u krevetu ne zna ama baš ništa. Jedan od terapeuta koji je ovo pročitao mu je i odgovorio , da je najbolje da izbjegne takvu ponudu ma koliko mu laskala i bila primamljiva. Jer je to i suviše komplikovano , a sa druge strane i nemoralno i nefer prema njenom suprugu. Kako biste vi postupili u ovoj situaciji ?