Imala je samo 15 godina kada je dala bebu na usvajanje: Nakon 35 godina ga je ugledala i umalo pala u nesvijest (Video) - Lifesytledom

Imala je samo 15 godina kada je dala bebu na usvajanje: Nakon 35 godina ga je ugledala i umalo pala u nesvijest (Video)

Ponekad imamo priliku čuti neke životne priče koje se rijetko tko može ostaviti ravnodušnim, a upravo vam se to čini u našem današnjem članku. Naime, Stacey Faix imala je samo 15 godina kad je rodila sina i pred njom se suočila s izuzetno teškom odlukom. Morala je odlučiti hoće li joj dati sina za usvajanje ili ga zadržati. Zbog njezine financijske situacije, njezino posvojenje bilo je puno bolji izbor za njezino dijete, pa je ubrzo nakon rođenja dala sina.

Kasnije je požalila zbog te odluke, ali mislila je da joj život više nikada neće pružiti priliku da vidi svoje dijete. Međutim, stvari su se dogodile drugačije nego što je zamišljala nakon što je zakon donesen 2017. godine, što je omogućilo svakom djetetu koje je dano na usvajanje imati uvid u njegov rodni list. Stephen Strawn odmah je odlučio pronaći ženu po imenu Stacey i to je učinio putem društvenih mreža.

Iako nisu vidjeli 35 dugih godina, oboje su bili fascinirani koliko im je zajedničko. Kad su ga prvi put vidjeli, bila je na jednoj rasi, a obojica su se bacili u zagrljaj čim su shvatili tko je pred njima.

Stephenu je dana prilika da upozna svoje sestre i to je bilo vrlo emotivno okupljanje obitelji koja nikada nije imala priliku uživati ​​u zajedničkim trenucima. Međutim, odlučili su ga promijeniti i obećali su jedni drugima da će ostati u kontaktu i nastaviti se vidjeti.

Categories: Najnovije

Leave A Reply