Najstarija kćerka od poznatog repera Kanje Vesta i od rijaliti zvijezde Kim Kardašijan koja se zove Nort Vest ima sadasamo sedam godina i ona je već postala multimilionerka, dok joj je bogatstvo procijenjeno na čak 10 miliona dolara, pa su svi sigurni da će ona biti veoma sretna kada malo postane svjesna toga.

Izvori govore da je za njeno bogatstvo zaslužan povjerenički fon pa da je roditelji već spremaju za slavu i za bogatstvo, a sa već samo četiri godine se ona po prvi put pojavila u intervjuu sa svojom mamom.

U aprilu ove godine je na listi milijaredara Kim Kardašijan zauzela također svoje mjesto, a magazin Frobs je procijenio da je neto vrijednost ove rijaliti zvijezde naglo porasla za milijardu dolara radi poslovanja njenih kompanija KKW Beauty i Skims, pa ona isto tako zarađuje novac od reklama, rijalitija i investicija koje je imala tokom godina.

Poznati magazin je objavio također prošle godine da je Kanje Vest zvanično postao milijarder, a reper dominira modnom industrijom sa svojim popularnim brendom koji se zove “Yeezy”, pa je to i glavni razlog zašto je on stekao svoje veliko bogatstvo od milijardu dolara.

Zanimljiva činjenice je da je ovaj poznati reper objavio novu kolekciju patika u martu koje su zapravo bile rasprodate u roku od 60 sekundi, što je zaista nevjerovatno. U skorije vrijeme su bile neke priče oko razvoda ovog poznatog para, a oko toga se nisu oglašavali ni Kanje niti Kim, pa su sve to bile samo priče za koje niko nije siguran da li su istinite.