Ovog vikenda donosimo vam jednu jako čudnu priču, koja se graniči sa dobrim i normalnim ukusom. Mladić po imenu David Cjensey, koji ima samo 18 godina, oženio se majkom svog najboljeg prijatelja, a očito ni njemu ni njoj nije smetala razlika u godinama, jednostavno su se našli u svemu tome. Po svemu sudeći je postao trend sklapanja brakova između parova kojima je velika razlika u starosnoj dobi, ali ovo je već previše što se tiče ovog para, pomalo i bolesno. Mnogi su smatrali da je to šala, cijeli ovaj brak, a nakon svih saznanja među mnogim njihovim poznanicima i prijateljima, zavladao je totalni tajac i nevjerica.

U razgovoru za medije njih dvoje su rekli da se ljubav jednostavno rodila između njih i da su joj na kraju vjenčali u Las Vegasu, a David se brzo, nakon mjesec dana, pohvalio preko svog Youtube kanala, otkrio je tajnu i iz njihove sobe i to kako imaju seks u troje, jer ova gospođa voli da malo mijenja partnere. Čak je i tražio neke seksi savjete od svog prijatelja, iako se tu ipak radi o njegovoj majci.
“Naravno da volim i Jerome, našu stalnu prijateljicu, ali obožavam njegovu mamu. Ona je tako iskusna, tako slatka i ljubazna žena, bez koje ne mogu da živim. Pruža toplinu za kojom žudim.

Inače, Davidovi su roditelji ubijeni kad je imao samo 5 godina na obiteljskom putovanju, na koje su išli jer njihovi prijatelji nisu mogli ići. Njegov prijatelj, to jeste sin od njegove žene nema ništa protiv njihovog braka. Štaviše, i dalje se druže i igraju zajedno video igrice.

Preporuke