U skorije vrijeme jako mnogo ljudi, posebno onih sa estrade, se svakim danom sve više oglašavaju na svojim društvenim mrežama u vezi sa korona virusom, iznoseći svoja mišljenja, i kako oni to tvrde, oni imaju odgovore na sve.
To je poznato još od davne 1555. godine, kada je pojavio poznati prorok Nostradamus koji je znao sve i svašta, a poslije njega se sve više javljalo onih koji su tvrdili upravo isto.

Kada sve saberemo i oduzmemo, oko 10 % njih je imalo neke vizije, neka predviđanja, tako da su na taj način uspjeli pomagati ljudima. Jako mnogo njih je počela pravo da se bavi time, i da naplaćuju svoje usluge. Ono što je sigurno jeste da oni na ovaj način zarađuju veliko bogatstvo, jer je puno onih ljudi koji vjeruju u ovakve stvari. Kao što ima onih koji s vremena na vrijeme ponešto i pogode, tako ima i onih koji varaju i lažu ljude. U današnje vrijeme se pojavilo mnogo takvih, a svima poznati su svakako Milan Tarot i Kleopatra jedni od najpoznatijih, koji su stekli pravo bogatstvo baveći se ovim poslom.

Današnja tema je vezana za jednog čovjeka, koji je predvidio jako mnogo stvari, koje su se desile unazad neko vrijeme. Kreg Hamilton Parker je njegovo ime, dolazi iz Velike Britanije, i jedan je od cjenjenih vizionara. On je za prošlu godinu predvidio jako veliki virus, koje će da natjera ljude da nose maske, i da budu zatvoreni u svojim kućama.

Za ljeto 2022.godine je najavio još jedan opasni virus, koji će da dođe iz Kine kao i prošli, i napraviti nam još jedan problem cijeloj svejtskoj zajednici. Da li vi
vjerujete u ovakve stvari?