Ove nedjelje, hitno će operisati noge, koje je slomila, a radi se o Katie Price. Liječnici su joj ozljeđenu nogu proglasili vrlo ozbiljno, tako su naveli.

Tijekom odmora u Turskoj pjevačica se ozlijedila, mora nositi dvije posebne čizme a hodati će i uz pomoć invalidskih kolica, tako su naveli.

Ubrzali su proces operacije, pa onda ona neće moći najmanje šest nedjelja hodati poslije operacije. Vrlo je očajna zbog svog stanja popularna Katie Price, nada se da će operacije prije početi, da bi mogla i ranije da se oporavi od svega.

U toku su i pripreme koje će se osigurati da je spremno sve za popravak nakon operacije u narednih nekoliko sedmica.

Katie je posjetila svog hirurga prošli tjedan, u zapadnom Londonu je sve počelo, Katie je na društvenoj mreži Instagram na svom računu objavila kako je poražavajuću vijest dobila, utvrđeno je da njezin oporavak može do dvije godine potrajati. Neće moći jako dugo hodati, to je sigurno.

– jedan od medijskih izvora je rekao da Katie neće moći čak šest mjeseci hodati, jedna velika operacija stopala će se raditi, koja je gora nego što se može zamisliti. Potrajat bi mogao oporavak u potpunosti tek nakon dvije godine.

A ona će prohodati tek krajem godine.

Sve ovo je Katie mnogo potreslo i pogodilo, ona je imala zaista velikih problema, a mi se nadamo da će se oporaviti čim prije jer je to zaslužila, nije zaslužila da joj se takve stvari dešavaju u njenom životu. Drži se Katie, naša redakcija ti želi brz oporavak