Kao grom iz vedra neba stigla je vijest da je poznata pjevačica Snezhana Đuričić, kao mentorica u najgledanijem i popularnom glazbenom natjecanju Zvezde Granda, od majke jednog od natjecatelja tražila novac kako bi on prenio vijest o treće mjesto.Ovo kolo sezone je u tijeku. Podrazumijeva se da je Snežana dugogodišnji redoviti član žirija i produkcije Zvezda Granda, a posljednjih godina, kao i ostali suci, bila je i mentorica pojedinim natjecateljima, na tim pozicijama je zbog svog bogatog iskustva, što je najvažnije, zbog svoje vrhunske kvalitete. pjevač

 

Prema pisanju više medija, javila se majka natjecatelja koji je ispao i nije prošao u oštroj konkurenciji, rekavši da ju je Đurišićka tražila novac kako bi njezin sin prošao dalje u natjecanju. Istaknula je i da pjevačica nije pitala direktno, već indirektno, pa se ubrzo nakon vijesti i skandala oglasio i šef Crvene zvezde Sasha Popovich, koji je sve optužbe odlučno demantirao, te je u svom pismu objavio sljedeće: na društvenim mrežama:

 

 

“U nepuna dva desetljeća, koliko ovo natjecanje traje, vrijedno smo radili bez ikakve mrlje i zakulisnih radnji. Ovo je samo osobni pokušaj da se baci ljaga na našu konkurenciju i nanese šteta vrhunskim članovima žirija kao npr. Snežana Đurišić Vjerodostojnost. Ovo je toliko zabavno da ne bih trebao ni komentirati. Ali vjerujem da moram zaštititi našu emisiju, ali i svakog člana žirija od napada svih vrsta”, napisao je.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here